Οικογενειακά

Επισκεφθείτε μας με την οικογένεια ή με την παρέα σας, κάνοντας την κράτησή σας σε ένα από τα ευρύχωρα διαμερίσματα που περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια, ή ένα από τα μεγάλα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας.

Ρομαντικά

Επισκεφτείτε μας με τον/την σύντροφό σας, επιλέγοντας μία από τις γκαρσονιέρες μας.

Υπηρεσίες

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας των καταλυμάτων, η οικογένεια Μπρίζη ακολουθεί συγκεκριμένη φιλοσοφία όσον αφορά την φιλοξενία των επισκεπτών της.

Όλα τα δωμάτια πρέπει να πληρούν υψηλές προδιαγραφές ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει χαλάρωση και πολυτέλεια! Αυτή η φιλοσοφία διαπερνά κάθε στοιχείο που συνθέτει τις υπηρεσίες διαμονής και ανακλά ακόμη και μέσα από την διακόσμηση.

Φυσικά εμείς είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Όλοι οι χώροι φιλοξενίας προσφέρουν μαγευτική θέα στο καταπράσινο τοπίο της Ελάτης και είναι ειδικά διαμορφωμένοι ώστε να καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

Οι εγκαταστάσεις γνωρίζουν ως βασικά τους υλικά την πέτρα, το ξύλο και φυσικά το κόκκινο κεραμίδι, που αποτελεί κυρίως χαρακτηριστικό της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής υποδομής των Τρικάλων.

Τα έπιπλα ακολουθούν τις κλασικές, παλαιές τάσεις διακόσμησης, διατηρώντας αναλλοίωτο το διακοσμητικό στυλ της Ορεινής Ελληνικής κουλτούρας.

Κάθε χώρος διαμονής περιλαμβάνει σύγχρονες ανέσεις και είναι πλήρως εξοπλισμένος ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαστείτε.